Kverneland valgte Gema - 2 gange

Produktionen foregår i tre skift, så kravene til et smidigt produktionsflow og til produktivitet er store.

Kverneland udskiftede sit gamle pulvermaleanlæg med GEMA’s nyeste teknologi, og effekten er markant.

Den nye Magic Plus pulvermalekabine i en specialudgave tilpasset Kvernelands behov samt OPTI Center Kverneland mand2-lillepulverkøkken erstatter to ældre Eisenmann pulverkabiner i stål. Det nye anlæg øger vores kapacitet, siger projektleder Dann Andersen, Kverneland og fortsætter: - På de komplekse emner havde vi en del manuel for- og efterbehandling af vanskelige områder. - Nu behandler det nye anlæg, nye pistoler og GEMAs nye computerstyring alle typer og størrelser af emner i anlægget og med optimal opdækning. - Det betyder hurtigere produktionsflow i malerkabinen, bedre kvalitet og færre omlakeringer og dermed øget kapacitet, påpeger Dann Andersen.

Bedre opdækning på vanskelige felter

Morten Sørensen, værkfører tilføjer: - Conveyerhastigheden kan nu holdes konstant uanset emnetype og -størrelse. Computerstyringen sørger for at påføre pulverlakken som ønsket.

De gode erfaringer med GEMA pulveranlægget fik følger. Kverneland købte endnu et GEMA anlæg, der blev installeret 12 måneder senere. Denne gang en Magic Cylinder til at behandle tyndpladeemner. En produktion der før lå uden for huset.

Sparer bemanding

Hurtig tilbagebetalingstid er beregnet for det nye pulveranlæg i kraft af bedre produktivitet og besparelser.

Bedre opladning betyder mindre overskudspulver, og den lukkede kabine sørger for en effektiv recirkulation af den mængde, der er.Kverneland mand-lille

Det mærkes også på arbejdsmiljøsiden med mindre spild og et støvfrit miljø.

GA Hansen har installeret begge anlæg og haft ansvar for at uddanne Kvernelands medarbejdere i betjeningen. Styringen blev indlært på en uge.

 

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser