Højrotationsforstøver

banner gema hoejrotationforstøver

ProBell™Højrotationsforstøver

Effektiv højrotationsforstøver med skalérbart system 

Med sin logiske betjening og sit skalérbare design tilbyder den nye højrotationsforstøver ProBell fra Graco yderst effektiv påføring af lak og maling. Det har aldrig været nemmere at imødekomme specifikke krav til installation og budget: Takket være den fleksible løsning kan man vælge at starte i det små med bare en enkelt pistolenhed eller installere et helt system på én gang. ProBell er så velafbalanceret, at man kun vil mærke ganske få vibrationer op til 60.000 o/min., hvilket sikrer høje produktionshastigheder for den professionelle bruger.  

banner gema hoejrotationforstøver2

 

Ud over høj kvalitet, effektivt elektrostatisk omgreb samt præcisionspåføring er ProBell-pistolen karakteriseret ved lav vægt og kompakt design, der gør den velegnet til robotter med lav nyttelast eller traversmaskiner ProBell fås i to fleksible typer; en standardmodel til en robot med Hollow Wrist-, travers-  eller fast montage. Robotmodellen med Hollow Wrist sikrer nem vedligeholdelse på grund af montagepladen, der gør det muligt at demontere selve pistolen uden at røre ved slangerne.

 

banner gema hoejrotationforstøver4

Designet til at performe

ProBell giver den bedste påføringsevne og elektrostatisk omgreb takket være den dobbelte formluft og klokkerne. Hver pistol sprøjter med overlegen kvalitet og præcision samt ensartet forstøvning. Sprøjteviften er nem at regulere til de mest krævende typer maleopgaver. Alle dele er lavet af holdbare kvalitetsmaterialer for sikker, problemløs funktion. 

Ring til os for mere information og hør om mulighederne for en test i netop din produktion. 

Hent PDF

 

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser