BSM, Plus Coating, Løgstrup mfl. valgte Gema

 BSM 7 Lille 1 88c21

Nye Gema pulveranlæg hos flere danske virksomheder

Hos både BSM, Plus-coating, Løgstrup, Kongskilde anvendes der nu også automatisk Gema pulveranlæg. Øget kapacitet, fleksibilitet samt bæredygtighed var vigtige parametrer.

Vi opererer ud fra parametrene Mennesker, Metoder og Teknologi. Parametre, der tilsammen hjælper kunder inden for alle stadier af produktions- og komponentoptimering. Fra behovsafdækning, henover procesrådgivning til skræddersyede løsninger, der kan integreres i alle typer driftskoncepter.

Vi opererer ud fra et investeringsprincip, Return of Investment, hvor investeringen dels skal være overskuelig og hurtigt skal kunne tjene sig selv hjem.

Bæredygtighed er desuden en central faktor. Vi går efter konsekvent at være opdateret med den seneste teknologi, hvor ressourcehåndtering og miljøhensyn er integreret, som for eksempel gennem genvinding af pulver samt minimering af spild generelt.

Avancerede løsninger med det nyeste teknik inden for hurtige farveskift, styringsteknologi, moderne pulverhåndtering med de nye AP01 pulverpumper (erstatningen for injektorer) og frem for alt Gema's unikke opladningsteknologi. Kontakt os på tlf. 44913533 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om hvad vi kan gøre for at optimere netop din pulverlakering.    

Gema OC02Gema Compact

 

Link for mere information: Gema Magic Compact kabine

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser