Vi udvider ledelsen

Kim Sørensen nr. 2 fra V er ny partner i GA Hansen AS sammen med fra V Finn Christensen Dan Borup Iversen og Preben Borup Iversen 1 5a640

G.A. Hansen udvider ejerkredsen

Kim Sørensen indtræder som ny partner i G.A. Hansen A/S  

G.A. Hansen, der er førende leverandør af udstyr til overfladebehandling til industrien i Norden, udvider ejerkredsen med Kim Sørensen, 41 år, der er indtrådt som partner i virksomheden.

-Aftersales og Service er en stadig vigtigere del af vores kundekontakt og vores indsats med at styrke kundernes driftsstabilitet, kvalitet og økonomi, siger Dan Borup Iversen, adm. direktør i G.A. Hansen. Han fortsætter:

-Kim har med stor flid og indsigt udviklet og styrket Aftersales og Service-området. Når han indtræder som partner er det udtryk for den position, som Aftersales og Service nu har i virksomheden, samtidig med at G.A. Hansen ser fremad og sikrer den videre kontinuitet og kompetence i ledelsen.

-Vi har fuld fart på salget. Vores ordrebog er fuld, og det seneste regnskab viste en tilfredsstillende bundlinje midt i en Corona pandemi. Vi oplever som konsekvens af Corona en øget hjemflagning af produktionen, og virksomhederne i Danmark og Sverige er parat til at investere i nye anlæg til overfladebehandling og opgradering af eksisterende anlæg.

-Vores svenske medarbejdere har også rigtig godt fat i markedet, og Sverige har igennem en årrække været et klart voksende marked for G.A. Hansen A/S, siger Dan Borup Iversen.

Med Kim Sørensen består partnerkredsen af fire, foruden Dan Borup Iversen er det salgsdirektør Finn Christensen og senior partner Preben Borup Iversen.

Kim Sørensen har arbejdet i G.A. Hansen i 13 år. Oprindeligt uddannet klejnsmed startede han i 2007 som servicetekniker. I 2011-12 arbejdede han i en kundes virksomhed, inden han vendte tilbage som servicechef. I 2015 blev han udnævnt til Aftersales & Service Manager med ansvar for at optimere og servicere eksisterende kunders overfladebehandlingsanlæg.

G.A. Hansen har salgs- og serviceorganisation i Herlev, Viborg og Värnamo i Sverige. Virksomheden repræsenterer blandt andet schweiziske Gema i Danmark og Sverige samt en række andre kendte varemærker som Reiter, Graco, Titan, Walther og Range&Heine.

G.A. Hansen A/S har i mere end 45 år været en af Danmarks førende leverandører af udstyr og anlæg til industriel overfladebehandling af metal-, plast- og træoverflader. Virksomheden beskæftiger 18 medarbejdere heraf seks i det helejede datterselskab Hansen-Icoma i Sverige.

Billedetekst: Den udvidede ejerkreds (fra venstre), Finn Christensen (Salgschef), Kim Sørensen (Servicechef), Dan Borup Iversen (Adm. dir.) og Preben Iversen (Senior partner). . 

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser