Vi søger servicetekniker til industrikunder

Servicetekniker_3_e9c2c.jpg

Vi har travlt og søger servicetekniker

Har du en teknisk baggrund og erfaring med servicering af produktionsanlæg – eventuelt kendskab til sprøjtemaleudstyr til industriel overfladeteknik? Og brænder du for at levere et højt serviceniveau, hver gang du møder op hos en kunde? Så er du muligvis vores nye servicetekniker med base i Viborg.

Du kommer til at løse service- og montageopgaver hos virksomheder, hvor sprøjtemaleanlæg- og udstyr indgår i produktionen.Du kommer til at løse service- og montageopgaver hos virksomheder, hvor sprøjtemaleanlæg- og udstyr indgår i produktionen.

Dit primære fokus bliver vores kunder beliggende i Jylland og på Fyn med afstikkere til Sjælland og lejlighedsvis kunder i Norden.

Du bliver tilknyttet vores kontor i Viborg og kommer til at arbejde selvstændigt i en alsidig og spændende stilling i tæt samarbejde med vores servicechef.

Du tilbydes:

• En spændende stilling, hvor du har god mulighed for at udvikle dig selv både personligt og fagligt.

• En alsidig og selvstændig arbejdsdag i en mindre virksomhed med gode kolleger, hvor vi lægger vægt på kvalitet, højt humør og godt arbejdsmiljø.

• Masser af faglige udfordringer, hvor du hjælper kunder inden for mange forskellige segmenter og arbejder med løsninger fra branchens førende varemærker.

• En god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring, gulpladebil, mobil, lap-top m.m.

Vi forventer:

• Du er serviceorienteret, omhyggelig og kvalitetsbevidst og forstår vigtigheden af et højt serviceniveau.

• Du har erfaring fra lignende job. Kendskab til branchen vil være en fordel.

• Du har serviceret større anlæg. Erfaring med el- og pneumatikfejlsøgning er en fordel.

• Du har gyldigt B-kørekort og gerne truckcertifikat.

• Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale samt en erfaren bruger af IT.

I forbindelse med arbejdet skal du være indstillet på, at en del af opgaverne nødvendigvis må løses uden for almindelig arbejdstid. Overtidsbetaling i henhold til nærmere aftale.

Arbejdssted:

Jylland og på Fyn med afstikkere til Sjælland og lejlighedsvis kunder i Norden.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen? Så tag fat i servicechef Kim Sørensen på 51373085

Ansøgning:

Ansøgningsfrist er den 1. august 2021. Vi behandler ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning hurtigst muligt til direktør Dan Borup Iversen, G.A. Hansen A/S, Symfonivej 22, 2730 Herlev, eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om G.A. Hansen:

Vi har gennem mere end 40 år været blandt Danmarks førende leverandører inden for udstyr og anlæg til overfladebehandling af metal-, plast- og træoverflader. Bæredygtighed og grøn omstilling er i dag en naturlig del af vores løsninger, ligesom automatisering og digitalisering i produktionen altid er med i vores tankesæt for at ruste vores kunder til fremtidens krav.Vi repræsenterer nogle af branchens absolut bedste varemærker såsom GEMA, Graco, Reiter, Titan, Walther Pilot, Range+Heine med flere.Vi arbejder efter et kodeks om “kvalitet i alt hvad vi gør og siger”, og G.A. Hansen er kendt for altid at levere høj faglig ekspertise, teknisk fleksibilitet og optimal service til kunderne.

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser