Mennesker, metoder & teknologi

Hos G.A. Hansen har vi et klart overordnet mål om at skabe sammenhæng mellem mennesker, metoder og den nyeste teknologi. Derfor kan du som kunde altid være sikker på, at der er en god balance mellem de tre områder i vores løsninger inden for overfladeteknik.

Mennesker

Mere end 30 års erfaring i branchen har gjort G.A. Hansen til ekspert i innovativ overfladeteknik. Vores konsulenter og teknikere har alle en faglig nysgerrighed, og vi forstår vores kunders mål og udfordringer i hverdagen. Vi ved også, at ingen anlægsløsning er bedre end de mennesker, der bruger den. Derfor lægger vi stor vægt på at træne og uddanne dine medarbejdere.

Metoder

G.A. Hansen A/S har opbygget en know-how, der gør os i stand til at udvikle løsninger, som er en forsvarlig anlægsinvestering med en god driftsøkonomi. Med vores anlæg får du med garanti den bedst tænkelige udnyttelse af pulver eller lak, hurtige farveskift samt ensartet og perfekt overfladebehandling af alle slags emner.

Teknologi

Ved at lytte til vores kunder gennem mange år, ved vi hvilke produkter og anlæg, der er top kvalitet - både hvad angår teknologi og brugervenlighed. Og så holder vi fast i de bedste producenter, der som oftest er førende indenfor hver deres område. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og præger derfor hele tiden udviklingen i retning af vores kunders ændrede behov.

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser